Jennifer Aniston a Přátelé? Zasáhl osud!

Jennifer Aniston 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 14:27

Legendární seriál Přátelé si dnes diváci neumí bez Jennifer Anistonové představit, ale v úplných počátcích existovala možnost, že postava Rachel bude obsazena jinou herečkou. Jak zasáhl osud ve prospěch Anistonové?

Jennifer Anistonová patří k těm členům obsazení seriálu Přátelé, kteří v roce 25. výročí začátku jeho vysílání nejčastěji mluví o možném návratu na televizní obrazovky, nechybělo ovšem mnoho a žádné takové debaty by se jí netýkaly. Před čtvrtstoletím totiž vůbec nebylo jasné, že se v legendárním sitcomu objeví.

Představitelka Rachel Greenové totiž v začátcích seriálu koketovala s konkurenčním projektem. Televizní producenti ji totiž zároveň obsadili do jiného sitcomu Muddling Through, kde hrála shodou okolností rovněž servírku.

Tvůrci legendárních Přátel znejistěli a dokonce dlouho uvažovali, že roli Rachel přenechají někomu jinému, jelikož měli spoustu obav z toho, že Anistonová nebude stíhat natáčení dvou konkurenčních sitcomů. V tu chvíli ovšem zasáhl osud.

„Sledovanost Muddling Through ale byla údajně pohřbena množstvím seriálů a show, které byly vysílány ve stejnou dobu,“ uvádí britský deník Daily Mail. Americké televize v takových chvílích projekty nemilosrdně ukončují. Anistonová tak může děkovat nezájmu diváků.

Jennifer se dokonce nebrání tomu, aby se úspěšní Přátelé vrátili. „Když jsem řekla ‚ne‘, nikam to nevedlo, stejně jako ‚možná‘. Tak jsem teď chtěla zkusit říct ‚ano‘, uvidíme, co se stane,“ řekla nedávno Entertainment Tonight.

Témata: Jennifer Aniston Přátelé