Rytmusova Jasmina to pořádně schytala: Fanoušci ji drsně zchladili!

Jasmina Alagič 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. srpna 2019 10:55

Novopečená maminka Jasmina Alagic (30) se pochlubila novým vzhledem. Celá natěšená zveřejnila své fotky na sociálních sítích, jenže takové reakce fanoušků vůbec nečekala!

Jasmina Alagič si už před porodem nechala zkrátit své krásné a husté vlasy. Jenže tento nový účes ji už omrzel a tak se rozhodla vrátit ke dlouhé hřívě! A aby nemusela čekat dlouhé měsíce, než jí její chlouba doroste, rozhodla se vlasy prodloužit uměle.

„Dlouhé vlasy, chybíte mi! Tento "mama" střih jak jsem si ho sama nazvala, je k nezaplacení, ale .. tak moc mi chybí udělat si cop a někomu s nim "nenápadně" plesknout, když se otáčí, udělat si velké vlny a hrát se na Beyoncé před ventilátorem...“ přiznala na Instagramu nedávno Jasmina.

A přestože kratší vlasy jsou podle ní praktičtější, navštívila moderátorka kadeřnici, která jí je zase prodloužila. Když se ale pochlubila fotkou s výsledným vzhledem, fanoušci se zděsili! Shodli se totiž, že právě kratší účes Jasmině slušel mnohem víc!

Někteří se navíc domnívají, že teď její vlasy vypadají příliš uměle! „Jde vidět, že je to umělé a nepřirozené. Tato práce nemůže být od profesionála. Za toto palec dolů. Bylo mnohem lepší jak to bylo předtím,“ zchladila Jasminu jedna z diskutujících.

„Ten odstín absolutně neladí s vaší barvou vlasu. Nezlobte se, ale nevypadá to vůbec přirozeně. Je vidět, kde končí Vaše vlasy... Nevím, kam dal kadeřník oči nebo kdo vybíral vlasy,“ přidala se další.

To si ale moderátorka nenechala jen tak líbit! „Děvčataaa, my jsme vás zmátli umělým světlem,“ tvrdí teď Jasmina, která na důkaz zveřejnila další fotky svých prodloužených vlasů. I přesto ale ocenila, co jí fanoušci psali.

„Moc moc děkuji za jakýkoliv názor, který jste vyjádřili. Mě tato změna těší a na těchto vlasech miluji právě to, že si je můžete dávat nahoru dolů jak často jen chcete, protože jsou maximálně šetrné k těm Vašim. Čili nyní takto, potom znovu krátké, poté znovu delší a tak dále a tak dále do dokud nás to bude bavit,“ vysvětlila Jasmina, že tento její účes není definitivní.

Témata: Jasmina Alagič sociální sítě