Andrea Verešová „LIKVIDUJE“ muže ...jsou tak DOKONALÁ!

Andrea Verešová 15

Autor: Jan Novák, stars24.cz

25. srpna 2019 21:25 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 21:52

Slovenská top modelka a královna krásy Andrea Verešová (39) rozbouořila vody svých fanoušků na sociální síti Instagram. Zase zveřejnila fotografii, na které jí lezou „holky“ téměř celé ven!

Slovenka Andrea Verešová pořádně udeřila do světa sociálních sítí novým snímkem. A hned přišly reakce lidí... „Já vás budu muset přestat sledovat, protože po každém vašem novém příspěvku mi praskne display,” napsal jeden ze skalních fanoušků.

„Zraje jako víno, přitom je čerstvá jak džus,” okomentovala jedna z uživatelek. „No to je pohled. Nádherný oči a ty prsa, super…,“ komentuje snímek další z fanoušků.

Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová zveřejňuje lechtivé snímky poměrně často, takže dospleje mohou praskat lidem prakticky denně. Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra má ale co ukazovat. Na svůj věk je velmi svůdná, tělo vypracované a sebevědomí zdravé!

Verešová pravidelně vzrušuje jak mužskou část publika, tak i ženskou. Nikho by jí nehádal 39 let.

Andrea Verešová se narodila 28. června v roce 1980 v Žilině. Od roku 2000 studovala na Právnické fakultě UK v Praze. Dlouhodobě pracuje jako modelka a v roce 1999 získala titul Miss Slovenska. Do popředí bulváru ji dostal i vztah s hokejistou Jaromírem Jágrem.

V roce 2007 se Verešová provdala za právníka Daniela Volopicha. Ve stejném roce se jim narodila dcera Vanessa a v roce 2009 syn Daniel Tobiáš.

Témata: Andrea Verešová Jaromír Jágr Daniel Volopich