Harry a Meghan čelí kritice: Udělali rázný krok!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 20:42

Princ Harry a vévodkyně Meghan čelí nevídané vlně kritiky kvůli neekologickému cestování, které v posledních dnech praktikují. Pár ze Sussexu se v reakci na to rozhodl udělat rázný krok. Najal nového zaměstnance.

Princ Harry a jeho manželka Meghan jsou v posledních dnech terčem nevídané kritiky. Za pouhých jedenáct dní si totiž hned čtyřikrát najali soukromý tryskáč kvůli cestování, zatímco princ William a jeho žena Kate v konstrastu s tím odcestovali na Balmoral běžným linkovým letem za něco přes 10 tisíc korun.

Ačkoliv prosáklo, že vévodkyně hází veškerou kritiku za hlavu, experti páru „ze Sussexu“ doporučovali, aby začal více přemýšlet nad svými činy. Jak to tak vypadá, Harry a Meghan těmto radám naslouchají, rozhodli se totiž najmout novou pracovní sílu.

Podle nepotvrzených informací z blízkosti královské rodiny zaměstnali princ a vévodkyně novou osobní sekretářku Fionu Mcilwhamovou. Zdroje listu Mail on Sunday uvádějí, že jde o „pochopitelnou volbu“, která má posloužit k napravení jejich pošramocené pověsti.

Mcilwhamovou neodradily ani zvěsti, že vévodkyně Meghan se svými podřízenými nevychází úplně dobře, což ovšem královský palác dementoval. Úkolem sekretářky bude koordinace oficiálního programu páru, supervize podřízených a korespondence.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)