Meghan neztrácí čas: Jasná reakce na facku od Kate a Williama!

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 17:01 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 12:57

Kritika prince Harryho a jeho americké manželky Meghan kvůli letům soukromými tryskáči neustává, experti do páru šijí na každém kroku. Reakce vévodkyně ale nejspíš spoustu lidí zaskočí.

Několikrát za pouhých pár dní nasedli princ Harry a vévodkyně Meghan, kteří sami sebe považují za bojovníky proti změně klimatu, na palubu soukromého tryskáče. Přátelé je hájili slovy, že se pár obává o svou bezpečnost, to však netušili, že jim podpásovku zasadí princ William a jeho žena Kate.

Budoucí král s manželkou a třemi dětmi využili na cestu z Norwiche do Aberdeenu běžný let za necelých 10 a půl tisíce korun. „Kontrast mezi Williamem a Kate, kteří cestují nízkonákladovkou do Skotska, a Harry a Meghan, kteří používají soukromý tryskáč, nemůže být větší,“ rýpnul si expert Phil Dampier. Další odborník vyvrátil, že by jim při běžném letu hrozilo nebezpečí.

Poprask, který vévoda a vévodkyně ze Sussexu svým stylem cestování vyvolali, je však evidentně nijak nevzrušuje. Svědčí o tom nejnovější informace od lidí z okolí prince Harryho a jeho ženy Meghan.

Americká vévodkyně prý kritiku hází za hlavu. „Neztrácí čas kvůli povyku kolem privátních tryskáčů,“ uvedl informátor Vanity Fair. „Je přesvědčena, že je to bouřka, která se brzy přežene. Soustředí se na zajímavější věci,“ dodal další zdroj. Experti se každopádně shodují, že by si Meghan s Harrym mělo celou záležitost nechat projít hlavou.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)