Jasmina Alagič a neuvěřitelná náhoda: Neuvěříte, co se stalo!

Jasmina Alagič 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 11:30 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 17:57

Jasmina Alagič přivedla před několika týdny na svět syna Sanela, se kterým už jezdí na procházky, kde ji často doprovázejí kamarádky. Právě s jednou z nich ji pojí neuvěřitelný příběh.

Jasmina Alagič už má několik týdnů za sebou porod prvorozeného potomka, syna Sanela, kterého má s rapperem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem. S malým miminkem už vyráží na procházky s kamarádkami. A právě v této souvislosti se rozepsala o neuvěřitelné životní náhodě.

„Toto je moje Tami, žena našeho kamaráda Bely. Teď poslouchejte tu srandu. Když jsme se s Paťom zasnoubili, druhý den sedím v mojí milované Tuzle v restauraci a volá mi Bebe. ‚Jasmino, poslouchej, jsme v Srbsku a včera jsem Tami požádal o ruku a řekla ano!‛ Já že kecá. Mne tu včera požádal Paťo. Jaká náhoda, v ten samý den, na našich oblíbených místech,“ líčí na sociální síti.

Příběh má ovšem ještě zajímavější pokračování. „Čas běžel a my jsme otěhotněli, v ten samý čas nám Tami s Bebem oznámili tu samou krásnou novinu a odpadla jsem, když termín porodu měli přesně na ten stejný den jako my! To jsou takové krásné věci v životě,“ dojímá se balkánská kráska.

„A dnes už jsou tu s námi, náš Sanel a jejich úžasný Oliverko, a já se už teď nemůžu dočkat těchto malých přátelství, které máme možnost tvořit díky těm našim velkým,“ dodala na závěr.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)