Harry a William jsou na nože? Británie v šoku!

Britští princové William a Harry s manželkami 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 18:34 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 21:50

Prince Harryho a Williama mají Britové zafixované jako bratry, kteří se o sebe mohou opřít. Čím dál častěji se však objevují spekulace, že jsou synové následníka trůnu na nože. Kde je pravda?

Synové prince Charlese se poslední dobou podle některých informací stále více rozcházejí a na vině je podle spisovatelky jeho autobiografie princ Harry. Penny Jurorová se domnívá, že se ryšavý vnuk královny změnil k nepoznání.

„William a Harry si byli tak blízcí, byli přátelé, spojenci, bratři, vždy šťastní, když mohli trávit čas společně. Kate mezi ně výborně zapadla. Kryli si záda a všichni se domnívali, že to tak bude navždy,“ uvedla expertka pro Daily Mail.

Podle Jurorové se věci změnily během posledního roku. Harry už se dle jejího názoru nechová jako princ, kterého lidé znali a milovali. Přesto vyjádřila naději, že princové znovu naleznou řeč, jelikož konec jejich přátelství by byl „tragédií“.

Co se během posledních měsíců stalo a vysvětluje změnu chování prince Harryho? Do jeho života definitivně vstoupila Meghan Markleová, kterou si nejprve vzal a letos se s ní dočkal dítěte. Teoriím o sporech nahrává i fakt, že se Harry a Meghan odstěhovali ze společného sídla.

Témata: Princ Harry Princ William Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)