Jasmina Alagič a TRAPAS! Tekla jí… „Abyste se neposr*la…

Jasmina Alagič 7

Autor: Jan Novák, stars24.cz

23. srpna 2019 18:11

Krásná Jasmina Alagičová (30), novopoečená maminka malého Sanela se před nedávnem provdala za slovenského rappera. Teď to ale schytala od svých fanoušků na sociální síti. A tohle fakt bolí… lidi.

Manželka Patrika Vrbovského Jasmina Alagič to prostě totálně přírodně „zabila“! Ženám, které kojí, prostě občas někdy tečou bradavky samy od sebe. To je normální. Ale běžné maminky nenosí ultra svůdné podprsenky. Jistě si každý manžel vzpomene, že po porodu „ta jeho“ není až tak přitažlivá, protože prsa má nafouklá, citlivá a hlavně schovaná pod ne moc přitažlivou popdrsenkou. Ale jak to vidí Rytmus, to je pouze na něm.

Stačil pouhý jeden flíček na Jasmínině triřku, a už si musela číst nepříjemné zprávy. „Dej si vložku do podprsenky, ať ti to neprosakuje. Podle mě tohle není vhodné,“ napsala dle cas.sk jedna z fanynek k fotografii Jasminy, kde má bývalá moderátorka SuperStar mokrý flíček v okolí bradavky.

Alagič získala ale i fanoušky, kteří se jí zastali. „Bože, abyste se neposr*la. To se stane každé kojící matce… Teda asi jen těm, které nejsou dokonalé jako vy, že ano,“ napsala jedna ze zastánkyň Jasmíny.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)