Rytmusova Jasmina: Pravda o synovi Sanelovi!

Jasmina Alagič 21

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. srpna 2019 19:08

Moderátorka a manželka rapera Patrika Vrbovského Jasmina Alagič si mateřství užívá plnými doušky. Své fanoušky ale nyní překvapila poněkud smutným vyznáním o synovi Sanelovi!

Jasmina využila času, kdy na ní malý Sanel usnul, a svěřila se svým fanouškům se svými pocity. "Nebyla jsem z těch žen, které již těhotné každý den plakávaly a mezi slzy říkaly jaký zázrak se jim stal a jak moc to malý už nyní milují a jak jim už jen to těhotenství změnilo život a podobně. Vůbec," začala.

Byla ale ráda že bude mít dítě, v dnešní době, kdy podle svých slov má pocit, že to není lehké, a byla za to vděčná. "Neměla jsem však pocit, že můj život konečně dostane smysl, protože se přiznám, že častokrát, když jsem těhotné ženy slyšela říkat tuto větu, nerozuměla jsem tomu. Vždyť můj život měl smysl od dob co se znám. Nedělala jsem si dítě protože jsem "potřebovala" někoho kdo mě udělá šťastnou, toužila jsem po dítěti s mým mužem, aby se k tomu dokonalému životu, k nám, mohl přidat někdo třetí. Abych mu mohla ukázat štěstí, protože (klepu) ho mám na rozdávání!" svěřila se dále.

"A najednou tu je a já žiji dále šťastně a krásně jako před ním, s jedním "malým" rozdílem který neumím pochopit, ale je to tak. Cítím se absolutně naplněná. Je to jakoby celý život tenhle kus nás byl někde kolem mě a nyní konečně mám možnost být sním i fyzicky. Jakoby mi odjakživa "patřil", jen jsme museli všichni počkat na ten správný čas, aby tu i reálně byl. I já, i on i jeho táta," dodala Jasmina.

Od té doby má prý chuť kupovat podprsenky s mnohem větším obvodem, protože se jí hrudník zvětšuje obrovskou rychlostí. "Ne kvůli té malé mlékárně, ale kvůli tomu rapidně se zvětšujícímu srdci, které roste přímo úměrně s láskou k němu. A řeknu Vám, že větší rychlost neznám. Jdu si otřít slzu z tváře, slinu z ruky a věřit, že Rodinné případy netrvají dlouho, protože ovladač je na druhé straně postele," uzavřela Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)