Láska z Harryho Pottera? Fanoušci šílí z představitelů Hermiony a Draca Malfoye!

Tom Felton a Emma Watson 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. srpna 2019 11:56

Láska z Harryho Pottera? Představitel slizkého Draca Malfoye Tom Felton (31) na svém instagramovém účtu zveřejnil společnou fotku s kolegyní z Harryho Pottera Emmou Watson (29). A fanoušci jsou z toho úplně na větvi!

Emma Watson si zahrála bystrou a pěknou Hermionu Grangerovou a on zas rozmazleného a poněkud slizkého padoucha Draca Malfloye. Ve filmech se sice nesnášeli, ve skutečnosti spolu ale vycházeli a i dnes vycházejí velmi dobře!

Aktuálně si dokonce společně užívají společnou dovolenou. A fanoušci mají jasno – tihle dva spolu konečně randí! O vztahu mezi nimi se přitom mluví už delší dobu. Emma a Tom společně vyrůstali. Natočili spolu osm filmů o Harrym Potterovi. A i když hráli zaryté nepřátele, Emma přiznala, že se do Toma platonicky zamilovala!

Fanoušci ságy i obou herců proto dlouho čekali, kdy se tihle dva konečně dají dohromady! Jenže oba měli jiné vztahy a spolu nikdy nic neměli. Čas od času se potkali na veřejných událostech – ale to bylo vše.

Tedy až dosud. Aktuálně jsou herci na společné dovolené v Jižní Africe, tom z ní zveřejnil velmi romantickou fotku. Jsou na ní jen v pyžamech a Tom učí Emmu hrát na kytaru.  „Učí se rychle,“ napsal k ní Felton. Podle mnoha fanoušků je celý výjev natolik intimní, že prostě nemohou být jen přátelé!

„Můj dlouholetý sen se stal realitou," nadšeně pod fotku napsal jeden z fanoušků. „Můj sen o páru Dramiona se splnil," napsal zase druhý s odkazem na spojení jmen Draco a Hermiona. „Chce se mi brečet!“ přidal se další. „Na tohle jsme čekali víc než 15 let,“ raduje se na instagramu jiný příznivec této dvojice.

Ani jeden z herců se ke spekulacím zatím nevyjádřil. Emma je ale známá tím, že si pečlivě střeží své soukromí. Loni na podzim se ale provalilo, že randí s byznysmenem Brendanem Wallacem (29), fotografové je přistihli na dovolené v Mexiku.

Témata: Emma Watsonová Tom Felton Film Harry Potter