POPRASK u Meghan s Harrym! Instagram musel zasáhnout!

Meghan Markle a princ Harry 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. srpna 2019 20:37 | Aktualizováno: 22. srpna 2019 5:30

Účet britského prince Harryho a jeho manželky Meghan na sociální síti instagram pokořil dosavadní světový rekord v rychlosti, za jakou nasbíral milion sledujících. Na pozadí této zprávy, která vzbudila vášně po celém světě, se ale skrývá velké tajemství.

Počet lidí sledujících instagramový účet 34letého prince Harryho a jeho o tři roky starší manželky sahá do milionů- Vévoda s vévodkyní přitom zpočátku sledovali jen 23 jiných účtů, například některých charitativních organizací či těch, které patří jiným členům královské rodiny včetně královny Alžběty.

Profil vévoda s vévodkyní pojmenovali sussexroyal, jak se ale ukázalo, nejde o původní název. Účet si pod tímto jménem založil před třemi lety muž pocházející z anglického Sussexu a pojmenoval ho podle svého rodiště a přezdívky fotbalového klubu Reading FC, kterému se přezdívá Royals.

"Lichotilo mi to, ale zároveň mě to naštvalo," řekl Daily Mailu Kevin Keiley (44), kterému princ Harry a jeho manželka Meghan podle jeho slov název přebrali.

Když si totiž založili Harry a Meghan svůj účet na Instagramu, chtěli ho nazvat stejně. Sociální síť jim proto vyhověla a do Kevinova účtu přidala dva znaky, aniž by se ho na to zeptala nebo ho informovala. Nyní je jeho název _sussexroyal_. Společnost to vysvětluje tím, že nechtěla způsobit zbytečný zmatek.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Instagram