ŠOK v Hollywoodu! Jennifer Aniston má nového chlapa? MILOSTNÁ PĚTKA!

Lady Gaga a Bradley Cooper 27

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. srpna 2019 14:59 | Aktualizováno: 22. srpna 2019 11:31

Mezi Hollywoodskými hvězdami údajně došlo k šokujícímu zvratu. Hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston má randit s Bradley Cooperem, o němž se hovoří, že našel zalíbení v Lady Gaga. Jeho bývalá přítelkyně Irina Shayk má pro změnu mít románek s exmanželem Aniston Justinem Therouxem.

Milostné trojúhelníky nejsou ničím výjimečným, v tomto případě se ale spíše jedná o pětiúhelník. A to doslova. Zapojeny jsou v něm totiž Jennifer Aniston s Justinem Therouxem, Irina Shayk s Bradley Cooperem, a nesmíme vynechat ani Lady Gaga, která do toho má údajně také co mluvit!

Co se ale vlastně mělo odehrát? Magazín NW tvrdí, že Aniston a Cooper jsou si velmi blízcí, poté, co se Cooper rozešel s bývalou přítelkyní Irinou. O ní už se dříve tvrdilo, že herce opustila kvůli Lady Gaga, s níž měl mít Cooper románek.

Aby toho ale nebylo málo, populární Woman’s Day tvrdí, že ruská topmodelka Irina má nyní inklinovat k bývalému manželovi herečky Aniston Justinovi. 

Ani tím to ale neskončilo. Server International Business Times všechny příběhy propojil a uvedl, že šlo o jednu velkou vzájemnou výměnu partnerů. S jedním drobným problémem. Pravdivost ani jedné z informací si neověřil.

To učinil až server Gossip Cop, který poněkud nepřekvapivě zjistil, že nic z toho se nestalo. Tedy že Irina nerandí s Justinem, a Cooper se nevídá s Aniston, což ostatně potvrdil i její mluvčí.

A co Lady Gaga? Ta měla už dříve novinářům sama potvrdit, že s Bradleym Cooperem čeká dítě. Jak se ale následně ukázalo, Gaga nikomu nikdy nic nepotvrdila a nejen že dítě nečeká, ale s Cooperem se ani neschází.

Magazín People uvedl, že mezi Gaga a Cooperem sice panuje silný vztah, o lásku se ale nejedná, natožpak o těhotenství. Dále tvrdí, že Gaga o vztah s Cooperem ani zájem nemá, protože začala randit s Jeremym Rennerem.

Kauza se rozhořela ve chvíli, kdy magazín In Touch přinesl zprávu o tom, že spolu vrcholné hvězdy amerického šoubyznysu Bradley Cooper a Lady Gaga údajně čekají dítě. Podle časopisu Woman’s Day navíc Cooper čeká dítě i se svou expartnerkou Irinou Shayk. Zprávy, které převzala i česká média, ale nejsou, jak jsme upozornili, pravdivé.

Témata: Jennifer Aniston Lady Gaga Bradley Cooper Justin Theroux Irina Shayk