Hollywood VALÍ OČI: Angelina Jolie totálně zešílela? Tohle dělá svým dětem!

Angelina Jolie 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2019 13:28 | Aktualizováno: 19. srpna 2019 22:44

Před několika týdny prolétla americkým bulvárem zpráva o tom, že život hollywoodské hvězdy Angeliny Jolie údajně visí na vlásku! Je vyhublá na kost a její tělo navíc prý mele z posledního! Jako by to nestačilo, teď k tomu všemu navíc nutí i své děti!

Tvrdí to alespoň některé americké magazíny. Zprávu o vážném zdravotním stavu slavné herečky přinesl časopis NW. Ten uvedl, že Angelina natáčí v Novém Mexiku a je zcela ponořena do své práce. Namísto toho by se ale podle zdroje časopisu měla soustředit na své zdraví.

Údajně se totiž živí pouze vodou s citronem a projevuje se to na jejím zdravotním stavu. Angelina má mít vážně nemocné kosti a svádět téměř boj o život. To údajně potvrzuje i zpráva magazínu National Enquirer, který uvedl, že Angelina nechala odkázat svůj majetek svému nejstaršímu synovi.

Onen zdroj také tvrdí, že Jolie byla „vyčerpaná a podvyživená“, ale byla nespokojená s tím, že musela na lékařské testy „a odmítla prozradil jejich výsledky“. Na chvíli prý sice začala jíst, pak se ale údajně vrátila ke svým starým zvykům a v hladovění pokračuje.

Lékaři měli Angelině dokonce sdělit, že pokud nezačne jíst, brzy zemře! Hrozí jí prý totiž onemocnění kostí a dokonce i selhání vnitřních orgánů, pokud takhle bude pokračovat. Jenže herečka o něčem takovém nechce ani slyšet!

Vše výše uvedené je samozřejmě holý nesmysl a vyvrátil to server Gossip Cop, očividně ale ne na dlouho. Objevila se totiž zcela nová informace, která oproti výše uvedeným působí ještě hororověji.

Magazín Globe totiž přinesl zprávu o tom, že slavná herečka nutí své děti, aby vypadali jako chudé! Údajně mají nosit pouze oblečení z druhé ruky a jíst jen levná jídla.

Na pořadu dne tak údajně mají například polévky z plechovky nebo párky v rohlíku. Jejich oblečení navíc musí prý vypadat jako použité a obnošené, ideálně i někde poškozené.

Gossip Cop se opět vložil do akce a zjistil, jestli je nová informace o herečce pravdivá. Od zdroje z její blízkosti zjistil, že nikoliv. Angelina se o své děti stará a nenutí je ani do levné a mnohdy nezdravé stravy,ani nosit použité oblečení.

Témata: Angelina Jolie