Meghan a Harry: ROZVOD královského páru?

Meghan Markle, princ Harry a Archie 24

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. srpna 2019 8:46 | Aktualizováno: 17. srpna 2019 22:24

Britská vévodkyně Meghan Markle dala princi Harrymu ultimátum. Má si vybrat, jestli chce jí, nebo vídat zbylé členy své rodiny. Tvrdí to magazín Life & Style s tím, že Meghan chce, aby Harry nadobro opustil královskou rodinu a přestěhoval se s Meghan do Afriky. Ve skutečnosti je to ale trochu jinak!

Podle časopisu Life & Style dala Meghan svému manželovi ultimátum. Musí si vybrat, jestli se bude vídat s ní, nebo se svou rodinou. Meghan údajně tvrdí, že se už nedokáže vyrovnat se stresem, který s sebou přináší pozice vévodkyně.

Bývalá herečka tak údajně přišla přišla s řešením a přesvědčila prince Harryho, aby opustil královskou rodinu. Zdroj časopisu dále tvrdí, že se oba mají přestěhovat do jižní Afriky. 

Anonymní zdroj dodal, že Meghan varovala prince Harryho, že pokud se nepřestěhují, jejich manželství skončí. "V tuto chvíli je to ona nebo jeho rodina a Harry si vybral svou ženu," píše magazín s tím, že se princ Harry dlouho nerozmýšlel, protože v Africe se vždy cítil dobře.

"Meghan a Harry se dohodli, že stráví alespoň půl roku v jižní Africe," tvrdí zdroj. Mají spolu "žít uprostřed ničeho", obklopeni přírodou a daleko od královské rodiny. Údajně se rozhodli bydlet na statku za 10 milionů dolarů s dechberoucím výhled na hory na pozemku o rozloze více než 200 akrů, na kterém se nachází stáje, soukromé divadlo, posilovna, lázně a dva bazény.

Zdá se vám to šílené? Taky že je

Celý Meghanin plán zní jako přitažený za vlasy, a pravděpodobně tomu tak skutečně je. Podle serveru Gossip Cop, který vyvrací mýty o celebritách, se totiž něco podobného objevilo už zhruba před dvěma lety. Tehdy sesterská redakce časopisu otiskla v magazínu Star podobný článek, s tím rozdílem, že se Meghan s Harrym měli přestěhovat do Ameriky.

Server dále připomíná, že zpráva není zřejmě pravdivá proto, že královský pár právě zrekonstruoval svůj domov na pozemku Windsorského hradu, za miliony liber. Navíc Meghan v něm plánuje dělat další úpravy, které by jistě nepožadovala, kdyby se chtěla dát rozvést nebo odstěhovat.

Harry s Meghan a synem Archiem sice opravdu zamíří na podzim do Jihoafrické republiky, bude to ale oficiální pracovní cesta, která potrvá jen pár týdnů. Server se proto domnívá, že zprávy o stěhování pod pohrůžkou rozvodu jsou lživé.

Ostatně se o stěhování do Afriky nehovoří poprvé. Britská média v minulosti spekulovala, že by se princ Harry s rodinou mohl na čas přestěhovat, aby v některé ze zemí britského Společenství (Commonwealth) reprezentoval královskou rodinu. To ale nakonec sama královská rodina vyvrátila.

Témata: Meghan Markle Princ Harry