Drsné tajemství lady Diany: Nejtěžší chvíle v životě s Charlesem!

Princezna Diana (foto: Gegodeju)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. srpna 2019 21:33

Princezna Diana neměla v královské rodině lehký život. Nenapomáhala tomu její povaha, ale ani láska prince Charlese k jiné ženě. Diana se však na nahrávce před svou smrtí svěřila, která chvíle pro ni byla v manželství tou nejtěžší.

Na nahrávkách Diana například vzpomíná na moment, kdy si uvědomila, že má Charles poměr s Camillou Parker-Bowlesovou – jeho současnou manželkou. „Nejhorší věc" se prý stala před pětitýdenní královskou cestou, na kterou se její tehdy ještě snoubenec Charles vydal v březnu 1981.

Po jeho odjezdu byla Diana zachycena jak pláče. Tehdy se tvrdilo, že její smutek pramení z pouhé myšlenky, že stráví tolik času v odloučení od prince z Walesu. „Nikdy jsme neviděli takové srdceryvné rozloučení,“ uvedl tehdy jeden z vysoce postavených úředníků podle serveru Express. „Lady Diana vypadala opravdu zničeně.“

Podle archivních nahrávek,, které zveřejnil National Geographic to ale bylo úplně jinak. Diana prozradila skutečnou pravdu o jejích slzách. Tehdy za ně mohla především Camilla Parker-Bowlesové. „Možná si vzpomenete na tu fotku, na které jsem v červeném kabátě vzlykala, když šel k letadlu. Ale to s ním nemělo nic společného. To nejhorší se stalo předtím, než odjel,“ vyprávěla Diana.

„Telefon zazvonil, byla to Camilla. Bylo to těsně předtím, než odjel na pět týdnů. Tak jsem si říkala: Mám být milá, nebo mám jen sedět? Tak jsem se rozhodla, že budu milá, takže jsem je nechala. A to mi prostě zlomilo srdce," šokuje.

Témata: Lady Diana Král Charles III. (Karel III.) Lady Diana