Khloé Kardashian (33) šla konečně s pravdou ven!

Khloe Kardashian 12

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

21. prosince 2017 18:06

Mladší sestra světově známé ikony Kim Kardashian (37), která se přesto, že nevystudovala žádnou školu a dokonce nikdy nepracovala, řadí mezi největší světové celebrity současnosti, potvrdila, že čeká miminko.

Spekulace o jejím těhotenství válcují internet již několik měsíců, Khloé však tuto informaci zapírala, co mohla. Na svém instagramu však konečně ukázala fotku jejího rostoucího bříška v objetí se svým přítelem basketbalistou Tristanem Thompsonem (26).

Černobílou fotku doplnila blondýnka popiskem: ,,Splnil se mi můj největší sen! Budeme mít miminko! Celou dobu jsem čekala a doufala, ale Bůh měl s námi jiný plán. Věděl, co dělá. Vše, co jsem musela udělat já, bylo věřit v Něj a být trpělivá.‘‘ Khloé se totiž o potomka snaží už dobrých osm let. Za tu dobu sice několik partnerů vystřídala, jejím osudovým mužem je ale zřejmě právě urostlý basketbalista Tristan.

,,Stále nemůžu uvěřit tomu, že naše láska stvořila život! Děkuji Ti, Tristane, za to, že mě tolik miluješ a že se ke mně chováš jako ke královně. Děkuji Ti, že se díky Tobě cítím pokaždé krásná. Ale nejvíc Ti děkuji za to, že jsi ze mě udělal maminku,‘‘ doplňuje Khloé nezbytné informace pro své fanoušky.

Další těhotenství v klanu Kardashianů – Jennerů má prý na svědomí dvacetiletá Kylie, která díky svým pompézním kosmetickým kampaním a milionům svých fanoušků na sociálních sítích už úspěšně zastiňuje svou kdysi slavnější sestru Kim. Kylie však své těhotenství zatím nepotvrdila, a to i přesto, že blízký zdroj jejich rodiny sám obvolává bulvární plátky a noviny a o informaci tvrdí, že je stoprocentně pravdivá.

Témata: Khloe Kardashian