Harry a Meghan sbalili kufry: ÚTĚK DO CIZINY i s Archiem!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 16:17

Princ Harry a vévodkyně Meghan odvezli tříměsíčního syna Archieho do ciziny. Podle dostupných informací se tak stalo u příležitosti nedávných narozenin jeho matky. Kam vedly kroky populárního páru?

Princ Harry a jeho žena Meghan udělali něco, o čem se dlouhé měsíce spekulovalo. Britský deník The Sun na svém webu informuje, že malého Archieho odvezli na španělský ostrov Ibiza, kde strávili pět dní a oslavili osmatřicáté narozeniny vévodkyně, které připadaly na 4. srpna. Informace pochází od zdrojů tamních médií.

„Neobjevily se žádné fotografie vévody a vévodkyně ze Sussexu ani Archieho, všichni pobývali ve vile daleko od všech kamer a fotoaparátů. Cestovali s vlastní ochrankou, místní bezpečnostní složky nebyly podle informací potřeba,“ uvedl list The Majorca Daily Bulletin.

Server Fabulous Digital kontaktoval tiskový odbor královské rodiny, který ovšem zmíněné informace odmítl komentovat. Každopádně existují indicie, že by to mohla být pravda. Kupříkladu vévodkyně Meghan si Ibizu velmi oblíbila, s přáteli zde strávila několik dní v roce 2016, kdy se seznámila s princem Harrym.

Dosud se předpokládalo, že první cestou Archieho do zahraničí bude oficiálně potvrzené turné páru po Africe, které se má uskutečnit v říjnu. Trvat by mělo dva týdny, během kterých navštíví Meghan a Harry hned několik zemí.

Archie tedy poprvé opustil hranice Velké Británie po pouhých třech měsících od narození. Na svět totiž přišel 6. května letošního roku v londýnské nemocnici Portland.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)