Meghan se dočkala zastání: Ruce pryč od vévodkyně, vy…

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 12:15

Často kritizovaná vévodkyně Meghan našla zastání v hereckých kruzích, z nichž sama vzešla. Ozvala se totiž vážená britská herečka, která vyzvala další známé tváře, aby daly od manželky prince Harryho ruce pryč.

Vévodkyně Meghan je častým terčem kritiky, mnohdy i od lidí s jistým kreditem, kterých si Britové váží a jejichž názorům naslouchají. Do takové škatulky jistě patří moderátor Piers Morgan či kontroverzní politik Nigel Farage, kterým to v posledních týdnech nedalo a Američanku si řádně podali.

Nečekali však, že se dočkají odezvy z kruhů blízkých manželce prince Harryho. Dle deníku The Sun se totiž Meghan zastala zkušená herecká kolegyně, jednašedesátiletá Denise Welchová. „Myslím, že tato dívka je v situaci, která je velmi, velmi složitá, asi jako každé nové manželství, zvláště pak v rodině, která je pod takovou kontrolou,“ nechala se slyšet.

„Kromě toho, že je novou princeznou, se jí právě narodilo dítě, takže si jako žena prochází všemi těmi hormonálními změnami,“ omlouvala vévodkyni za to, že v současném náročném období možná čas od času udělá nějaký ten přešlap.

Na závěr poslala jasný vzkaz oběma slavným kritikům. „Myslím, že by od ní lidé měli dát ruce pryč, protože je velice nepříjemné, když zrovna lidé jako Nigel Farage a Piers Morgan jsou vůči ní tak zlí. Je to osobní útok,“ dodala Welchová.

Co vlastně oba pánové prohlásili? Morgan v reakci na její angažmá v redakci Vogue pronesl, že by „Meghan měla být členkou královské rodiny, ne slavomankou“. Farage se do ní opřel kvůli tomu, jak změnila prince Harryho. Narážel tak třeba na jeho slova, že chce mít jen dvě děti kvůli otázkám ochrany klimatu.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)