Rytmus a Jasmina prozradili tajemství: Svatba neproběhla podle plánu!

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 15:36 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 21:32

Rytmus a Jasmina Alagič jsou manželi už téměř tři měsíce, ale až nyní vyšlo najevo, že to mohlo celé být úplně jinak. Svatba hvězdného slovenského páru totiž neproběhla podle původního plánu. Ten počítal s úplně jiným termínem.

Rytmus a Jasmina Alagič jsou od letošního roku hrdými rodiči i manželi, ale jak se ukazuje, z řady důvodů tomu tak nemuselo být. Hvězdný slovenský pár se o tom rozpovídal pro časopis Eva. „Důležité bylo, že jsme se setkali v momentě, kdy jsem už věděl, co od vztahu chci. Kdyby jsme se střetli dřív, zřejmě by bylo všechno jinak,“ přiznal Rytmus.

„V určitém věku byl ze mě extrémní kariérista a individualita, okolo kariéry se muselo všechno točit a všichni to museli akceptovat,“ připustil rapper. Pak se ale objevila osudová žena, Jasmina. „Vždy jsem byl plný lásky, ale od chvíle, co jsem poznal Jasminu, hned do sebe všechno zapadlo a změnilo mě to bez toho, aby to ode mě někdo vyžadoval,“ pokračuje.

Přestože šlo oboustranně o lásku na první pohled, Jasmina a Rytmus ještě touhle dobou nemuseli být svoji. Původně měli termín svatby až v září, nakonec jej kvůli dítěti přesunuli už na květen. Proč se tak rozhodli?

„Nemyslím si, že je dobré se brát jen kvůli dítěti, ale my jsme svatbu i tak chtěli, a když jsme se měli rozhodnout, zdali ji uděláme před nebo po příchodu dítěte na svět, tak jsme se shodli, že pocitově chceme, aby dítě přišlo do rodiny, kde budeme mít všichni jedno příjmení,“ řekla časopisu Ewa balkánská kráska.

„Takhle to má být. Už to není jen chození. Je to náš pohádkový život,“ dodal Rytmus a nezapomněl zopakovat, že dřív si myslel, že mu ke štěstí stačí kariéra. Jasmina ho ovšem přesvědčila o opaku.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič