Sylvester Stallone slaví: Dcera SISTINE debutuje v prvním filmu!

Sistine Rose Stallone 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 10:14

Legendární herec Sylvester Stallone musí být opravdu pyšný. V jeho stopách se o víkendu vydá dcera Sistine Rose, do amerických kin totiž vstoupí její filmový debut, pokračování hororu 47 metrů.

Sylvester Stallone má zdatné následovníky. V jeho šlépějích se po tragicky zesnulém synovi Sageovi, který se věnoval herectví i režii, vydává i jednadvacetiletá dcera Sistine Rose, která se objeví v letošním pokračování dva roky starého hororového filmu 47 metrů, které v USA vstoupí do kin s titulem 47 Meters Down: Uncaged.

Hodně štěstí už jí na sociální síti popřála maminka, někdejší modelka Jennifer Flavinová. „Sistine má svůj filmový debut tento víkend! Opravdu zábavný a strhující film!“ napsala na Instagramu. „Miluji tě, mami,“ reagovala dcera.

O čem její debutový film vlastně je? Čtyři teenagerky se potápí do ruin podvodního města, ale brzy vypukne peklo, když zjistí, že ve zdejších jeskyních nejsou samy. Jak se dívky potápějí hlouběji, začínají zjišťovat, že ve spletitém labyrintu jeskyní se ocitly v teritoriu nejkrvelačnějšího druhu žraloků v širém oceánu.

Sistine má tedy evidentně smysl pro napětí, stejně jako její otec. Kromě herectví se věnuje také modelingu, objevila se na titulních stranách časopisů Glamour a Elle. Loni rovněž začala se studiem komunikace na jedné kalifornské univerzitě.

Nezahálí ovšem ani Sylvester Stallone. Do kin letos vstoupilo třetí pokračování série Plán útěku a již příští měsíc se filmoví diváci dočkají nového Ramba. Legendární herec také intenzivně připravuje čtvrtý díl Postradatelných (Expendables), který vstoupí do kin příští rok.

Témata: Sistine Rose Stallone Sylvester Stallone