ŠOK! Meghan předstírá zdravotní potíže, aby nemusela na královské akce?

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 21:19

Odborníci na královskou rodinu mají jasno. Vévodkyně Meghan prý může předstírat zdravotní problémy, aby se nemusela účastnit jedné tradiční královské akce během letních prázdnin na zámku Balmoral.

Vévodkyně Meghan se v uplynulých dnech dočkala velké pocty. Spolu s princem Harrym se poprvé jako pár dočkali pozvání na letní sídlo královny, skotský zámek Balmoral, kde se v létě tradičně schází prakticky celá královská rodina. Její členové si zde krátí čas různými činnostmi.

Jednou z nich je lov, který je ovšem americké manželce prince Harryho proti srsti. Někdejší herečka je totiž známá po celém světě jako ochránkyně zvířat. Sama proto preferuje vegetariánskou stravu. 

Odborníci, kteří se kolem královské rodiny točí, proto mají jasno. „Meghan, které se nelíbí takové krvavé sporty, může předstírat bolest hlavy,“ myslí si královský expert Robert Johnson. Pro Mail on Sunday uvedl, že lov je největší vášní členů rodiny, což značí, že ani názory Meghan nemají šanci cokoliv změnit.

Jinak však půjde pro vévodkyni o vesměs příjemnou návštěvu. „Budou slavit její narozeniny, cateringový tým pro ni upeče dort. Královna jí předá dárek. Není žádným tajemstvím, že Balmoral je nejoblíbenějším místem Její královské výsosti, proto je pozvánka tak speciální,“ nechal se slyšet zdroj deníku The Sun.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)