Brad Pitt a Jennifer Aniston: Tajné schůzky exmanželů!

Brad Pitt a Jennifer Aniston 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 13:37

Brad Pitt a Jennifer Anistonová mají za sebou nepovedené pětileté manželství, avšak po hercově rozchodu s Angelinou Jolie se jim otevřela šance zkusit to znovu. Podle některých zdrojů ji hollywoodské hvězdy využily. Co je na tom pravdy?

Už několik měsíců různá více či méně důvěryhodná zahraniční média znovu spojují dohromady herce Brada Pitta a Jennifer Anistonovou. Hollywoodské hvězdy vstoupily na počátku tisíciletí do manželství, které ovšem vydrželo pouhých pět let. V roce 2005 oznámili rozchod, následně se rozvedli a Pitt se začal objevovat s Angelinou Jolie.

Ani svazek s ní mu ovšem nevydržel. Angelina v roce 2016 požádala o rozvod, který došel naplnění až letos na jaře. I to vytváří půdu pro spekulace podobné těm, které nedávno zveřejnil server OK!, ovšem web Gossip Cop se je rozhodl do detailu rozebrat.

Podle informací OK! se exmanželé tajně scházejí od oslavy jejích padesátin v únoru. Zdroj serveru tvrdí, že Pitt a Anistonová pravidelně večeří u herečky doma, poslouchají hudbu a povídají si o životě. Nedávno se tématem konečně stalo i jejich zpackané manželství, herci se prý snaží přijít na to, proč jim to tenkrát nevyšlo.

„Brad řekl Jen, jak je mu líto všechno, co se stalo, a dodal, že pokud by to mohl vzít zpátky, udělal by to,“ tvrdí informátor. Pittova omluva pak měla vést k tomu, že Anistonová si uvědomila, že je na čase hodit minulost za hlavu a dát mu opravdovou druhou šanci.

Každopádně Gossip Cop se zeptal zástupce Pitta, který popřel, že by se herec tajně scházel se svou exmanželkou. Anistonová sice připustila, že zůstávají v kontaktu, ale mluví spolu prý jen tu a tam. Na pokračování této hollywoodské lovestory to tedy rozhodně nevypadá.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston