Ostré odsouzení Meghan: Kdo si myslí, že je? Tak se vévodkyně nechová!

Meghan Markle na Wimbledonu 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 12:16

Vévodkyně Meghan je členkou královské rodiny něco přes rok a soudě podle názorů některých komentátorů to je dost dlouhá doba na to, aby si na novou roli zvykla. Zatím se jí to ovšem nepovedlo. Expertka Colin Campbellová na ní nenechala nit suchou.

Vévodkyně Meghan čelí kritice ze všech koutů, od obyčejných lidí i odborníků. Teď se do ní po jisté odmlce opět pustila britská socioložka Lady Colin Campbellová, která srovnala manželku prince Harryho s jeho matkou, princeznou Dianou. Američanka z výsledku moc nadšená nebude.

„Diana by se zhrozila,“ prohlásila odbornice pro časopis Woman. „Měla dostatek intelektu na to, aby věděla, kdy se předvést. Na rozdíl od Meghan, a do jisté míry i od Harryho, si velmi dobře uvědomovala, jak důležité jsou dobré mravy. Oni dva ukazují svůj šarm, jen když jim to vyhovuje, ale jinak jsou nevychovaní,“ pokračovala.

Vévodkyni vyčetla i to, jak špatně se se svou novou rolí sžívá. „Její chování zrcadlí nedostatek porozumění a docenění toho, co znamená být členem královské rodiny. Podle jejího chování si nejsem úplně jistá, kým si myslí, že je,“ odsoudila Meghan.

„Mám velmi silný pocit, že vévodkyně Meghan bude muset porozumět věcem, které dosud nechápala. Je obrovský rozdíl mezi celebritou, která si prodírá cestu zdola nahoru, a dámou anebo členkou královské rodiny,“ dodala na adresu někdejší úspěšné herečky.

Třeba Meghan k lepšímu porozumění královské rodiny pomůže návštěva skotského zámku Balmoral, letního sídla panovnice. Královna Alžběta sem Harryho a jeho ženu pozvala, v plánu je údajně i menší oslava osmatřicátých narozenin vévodkyně.

Témata: Meghan Markle