ŠOK! Seriál Přátelé se vrací v nečekané podobě!

Přátelé 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 11:10

Fanoušci po celém světě si přejí, aby se legendární Přátelé začali znovu natáčet, ačkoliv mezi herci o tom shoda rozhodně nepanuje. Seriál se ale přece jen vrací, ačkoliv v poměrně nečekané podobě.

Legendární seriál Přátelé letos slaví výročí, je to čtvrtstoletí od začátku jeho vysílání. V souvislosti s tím se často spekuluje o jeho možném návratu. Fanoušci se ho dočkají přinejmenším v nečekané podobě, kterou na sociálních sítích schvaluje i Matthew Perry alias Chandler. Ten se přitom comebacku bránil.

Přátelé Rachel, Ross, Monika, Chandler, Phoebe a Joey vstupují do světa stavebnice LEGO. Světoznámá dánská firma totiž k výročí připravila speciální set LEGO Ideas: Central Perk.

Právě tak se jmenovala ikonická seriálová kavárna, v níž se hrdinové scházeli. Kromě klíčových postav tak nechybí ani bělovlasý kavárník Gunther, kterého logicky najdeme za barem.

Součástí setu pak je legendární kavárenská pohovka, na které přátelé sedávali, nápis Central Perk, ale také místo, kde Phoebe vystupovala se svými bizarními hudebními kousky. Není tedy pochyb, že pravověrní příznivci seriálu vezmou obchody útokem.

Naopak na to, že by se v seriálové kavárně znovu sešli herci na natáčení nových dílů, to nevypadá. Zatímco dámská část obsazení by se návratu na obrazovky nebránila, pánove o tom nechtějí ani slyšet.

Témata: Přátelé Lego