Meghan není dobrá matka a může za to palác? Přísný ortel experta!

Meghan Markle s malým Archiem vyrazila na veřejnost 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 21:22

Vévodkyně Meghan zatím na britskou veřejnost nepůsobí jako dobrá matka malého Archieho, podle expertů za to však může i královský palác. Odborník na PR a marketing proto navrhl jednoduché řešení, jak obraz Meghan před lidmi vylepšit.

Zatímco vévodkyně Kate slyší za způsob, jakým vychovává tři děti, které má s princem Williamem, samou chválu, u novopečené maminky Meghan to občas vypadá, že si s malým Archiem moc neví rady. Experti teď ovšem přišli s jednoduchým nápadem, který by její reputaci napravil.

Manželka prince Harryho to od lidí i médií schytala kupříkladu za to, jak na červencovém utkání v pólu nemotorně Archieho držela v náručí. Podle jednoho odborníka by měl zasáhnout Buckinghamský palác.

„Klidně ať mají chůvu, ale stálo by za to, aby se o dítě někde na veřejnosti naplno starala Meghan a ukázala tak svou mateřskou image,“ řekl marketingový expert společnosti Eventa Tom Bourlet britskému Expressu. 

„V dnešní době to působí směšně a sexisticky, že je něco takového vyžadováno k přesvědčení veřejnosti a lidí, ale z hlediska PR by ji to ukázalo v dobrém světle před masami,“ vysvětlil odborník. Otázkou je, zdali je takovým lidem někdo z paláce ochoten naslouchat. 

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)