ŠOK! Brad Pitt opět propadl návykovým látkám?!

Brad Pitt 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 18:48 | Aktualizováno: 10. srpna 2019 22:30

Hollywood je místo, kde jsou každý den na programu bouřlivé večírky, a tak by se člověk nedivil tomu, že herci mohou propadnout návykovým látkám. Stát se mělo i Bradu Pittovi. Je to však pravda?

Kolem osoby Brada Pitta se poslední dobou rojí nejrůznější spekulace. Podle některých zdrojů randí s exmanželkou Jennifer Anistonovou, teď měl zase propadnout návykovým látkám. Podle serveru National Enquirer se vrátil ke kouření marihuany, to ale zdaleka nemá být vše.

Women’s Day totiž ve svém nedávném článku konstatuje, že Pitt začal opět pít alkohol. Svědci ho měli vidět popíjet v jednom z hollywoodských hotelů. Zdroje zmíněného webu se pak opírají o pocit, že se herec odvázal, jak se večer protahoval, což má být důkaz toho, že mu v žilách koloval alkohol.

Informátor dodává, že lidé přítomní na místě se divili, že Pitt opět pije. Hercovi nejbližší přátelé se pak údajně obávají, že se hollywoodská hvězda vrátí k sebedestruktivnímu životnímu stylu.

Inkriminovaná historka se měla odehrát během večírku po premiéře nejnovějšího Pittova snímku Tenkrát v Hollywoodu režiséra Quentina Tarantina. Pittovi na plátně sekunduje Leonardo DiCaprio. 

Hvězdný americký herec se však pití alkoholu vzdal už před dvěma lety, kdy se o někdejším bouřlivém životním stylu rozpovídal pro GQ. Pitt tehdy uvedl, že už tak dál žít nechce, motivací mu měly být děti, které má s Angelinou Jolie.

Témata: Brad Pitt