Vévodkyně Kate počtvrté těhotná? Na tradiční akci se „prořekla“!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 10:33 | Aktualizováno: 11. srpna 2019 22:32

Vévodkyně Kate nemohla chybět na tradiční letní akci britské královské rodiny. Modelem, který si oblékla, se ovšem nechtěně „prořekla“ a prozradila, zdali je opravdu počtvrté těhotná, jak se spekuluje v médiích.

Každoroční letecký závod King’s Cup neboli Králův pohár se letos točil kolem vévodkyně Kate, která poutala přítomnost příznivců britské královské rodiny, kteří už vyhlíží další mánii spojenou s narozením nového člena rodiny. Právě manželka prince Williama by ho podle některých spekulací měla přivést na svět.

V britských médiích se už dokonce několikrát objevila informace, že vévodkyně je počtvrté těhotná. Kate je proto pod neustálým dozorem fotografů, jejichž nejnovější snímky z leteckých závodů prozradily víc.

Zatímco jindy Kate obléká volné šaty, které spekulacím o dalším těhotenství nahrávají, tentokrát se „pojistila“. Kupříkladu si obarvila vlasy, což těhotné ženy ze zdravotních důvodů nedělají. 

Navíc si oblékla model, jaký by v jiném stavu pravděpodobně nechala ve skříni. Hodila na sebe tričko se zdůrazněným pasem a doplnila jej kalhotami s vysokým pasem. Před nedávnem se objevila také v zelených šatech, které názorně ukazovaly, jak je hubená.

Princové George a Louis se sestrou Charlotte se tedy dalšího sourozence hned tak nedočkají. Zraky fanoušků královské rodiny se tak soustředí na vévodkyni Meghan a jejího muže Harryho. Ten se nedávno nechal slyšet, že si přeje mít dvě děti. O žádném termínu ale nepadlo ani slovo.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)