Meghan dostala přes prsty! KONEC VŠECH SNŮ!

Meghan Markle 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. srpna 2019 18:40 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 19:29

Vévodkyně Meghan se na rozdíl od řady přiženěných členů královské rodiny proslavila už dříve, než začala randit s princem Harrym. Na výslunní jí dostala její herecká kariéra, na níž musela kvůli nynějším povinnostem zapomenout. Znamená to ale, že si už nikdy v ničem nezahraje?

Pravděpodobně ano. Americká média spekulují nad tím, jestli Meghan ještě někdy spatří před kamerou jinak než jako členku královské rodiny. Talentovaná herečka se do natáčecího procesu už pravděpodobně nevrátí, především proto, že by na to neměla čas.

Kromě královských povinností ji totiž nyní zaměstnává i výchova malého Archieho, a tak není příliš pravděpodobné, že by si v dohledné době našla čas na konkurzy a natáčení. Navíc by kvůli nim pravděpodobně musela létat do Ameriky, a pokud by se vrátila k natáčení, zřejmě tam i nějakou dobu bydlet.

Není však úplně vyloučeno, že se Meghan před kameru nikdy nevrátí. Server Daily Star s odkazem na zdroj v televizi NBC uvedl, že se dost možná opět ukáže v seriálu Kravaťáci. Pravděpodobně ne na nijak dlouho, možná si ale střihne nějakou menší roli.

Pokud by k tomu došlo, šlo by o jeden z historických milníků na poli královské rodiny, i v televizní sféře. Vedení televize si toho je ostatně vědomo, a za opětovné angažmá dřívější hvězdy seriálu je ochotno zaplatit obří sumu. Kolik přesně není známo, peníze ale mají putovat do charitativní organizace Meghan.

Témata: Meghan Markle