Harry a Meghan: TAJEMNÉ SEZNÁMENÍ ODHALENO?!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 14:54

Princ Harry a vévodkyně Meghan se seznámili před třemi lety, dodnes ale není jasné, jak se to vlastně přihodilo. Teorií, které kolují médii po celém světě, je celá řada a vznikají stále další. Zůstane to navěky tajemstvím královského páru?

Jak se seznámil princ Harry se svou ženou? Dosud byla za nejpravděpodobnější považována teorie, že za jejich prvním setkáním stojí Violet von Westenholzová, dlouholetá kamarádka prince. Tvrdí to alespoň britská média, ačkoliv samotný královský pár to nikdy nepotvrdil, manželé jen uvedli, že je seznámil společný přítel, jehož identitu nikdy neprozradí.

To logicky ponechává prostor k nejrůznějším spekulacím, čehož se rozhodli využít tvůrci seriálu The Good Place. Vytvořili postavu Tahani, která se zná s vlivnými lidmi a všude rozhlašuje, že právě ona seznámila Harryho s Meghan. Její představitelkou je herečka Jameela Jamilová, kterou osud shodou okolností svedl s vévodkyní opravdu dohromady.

Jameela byla totiž oslovena ke spolupráci s magazínem Vogue, aniž by věděla, že se na něm bude podílet i manželka prince. Když začaly na veřejnost unikat informace, že se Meghan podílí na přípravě zářijového čísla, zazvonil herečce telefon. Poprvé, podruhé, potřetí…

Až napočtvrté se Jamilová odhodlala hovor neznámému číslu zvednout a z druhé strany se ozvala právě vévodkyně. „Řekla mi, že miluje The Good Place. Okamžitě jsem se začala cítit trapně, protože jsem si z ní několikrát v seriálu dělala legraci,“ popsala herečka magazínu Grazia.

Telefonní hovor byl prý velice zábavný, a tak Jameela nakonec litovala, že jej nezvedla dřív, zvlášť když se dozvěděla následující věc. „Řekla mi, že je vděčná Tahani za to, že jí představila Harryho. A já jen odpověděla, že není zač,“ dodala Jamilová.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)