Královna se na to nemohla dívat: Meghan dostane mentora!

Meghan Markle a Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 18:27

Královna Alžběta už s Meghan a jejími přešlapy na veřejnosti došla trpělivost, a tak se prý rozhodla najít vévodkyni v královské rodině mentora. Hledání už je prý zdárně u konce, jméno zvoleného člověka vás však možná překvapí.

Vévodkyně Meghan do britské královské rodiny zapadla vcelku dobře, avšak přesto se čas od času objevují informace, že královna Alžběta někoho pověřila tím, aby manželku prince Harryho s některými aspekty královského života seznámila, pokud se toho nezhostí dokonce ona sama, jak má prý v plánu během letní návštěvy vévodkyně na Balmoralu.

Kronikářka královské rodiny Katie Nichollová teď pro server Grazia prohlásila, že královna určila za mentorku Meghan hraběnku z Wessexu Sophii. Obě dámy spolu loni strávily nějaký čas v Ascotu a podle dostupných informací spolu dobře vycházejí. Důvodů však podle všeho existuje vícero.

Sophie totiž předtím, než se provdala za prince Edwarda, měla bohatý životopis a úspěšnou profesní kariéru, což se podobá životu vévodkyně Meghan, která se v Hollywoodu věnovala herectví. Sophie se oproti ní věnovala PR. Meghan údajně obdivuje i tichý život v ústraní, kterého Sophie s manželem dosáhla.

"Královně se líbí nápad, že by Sophie byla neoficiálním mentorem Meghan. Často jí vídáme ve Windsoru, jak děti bere na koně apod. Žije poklidný život, jaký by si přáli Harry a Meghan pro svého malého syna," dodal zdroj Grazie.

Sophie se narodila v Oxfordu jako druhé dítě ve velšsko-irské rodině a mezi jejími předky je také Jindřich II. Francouzský. V roce 1999 se provdala za prince Edwarda, s nímž má dvě děti, dceru Louise a syna Jamese. Zajímavostí je, že je vzdálenou příbuznou svého manžela.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)