Michael Douglas šokoval Slovensko i svět: Co se kolem herce děje?

Michael Douglas, rodným jménem Michael Issurovič Děmskij, je americký herec a producent, syn amerického herce Kirka Douglase a manžel herečky Catherine Zeta-Jonesové. Jedná se o držitele dvou ocenění Oscar, tří Zlatých Glóbů, přestižní divadelní ceny Tony a mnoha dalších ocenění. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 21:19

Michael Douglas v posledních dnech šokoval Slovensko i celý svět. Spekulace a chmury o zdravotním stavu se hollywoodský herec rozhodl zahnat právě u našich východních sousedů. Co tam filmová hvězda dělá?

Hollywoodský herec Michael Douglas před pár dny šokoval fanoušky po celém světě svým vzhledem. Když se objevil na narozeninové oslavě přítele Lawrence Strolla, vyděsil lidi natolik, že se začalo spekulovat o možném návratu zákeřné rakoviny. Přinejmenším slovenské fanoušky však v posledních hodinách dost potěšil.

Novináři slovenského deníku Nový Čas jej totiž dnes po poledni přistihli v luxusním apartmá slovenského boháče Petera Korbačky na Štrbském Plese ve Vysokých Tatrách. Douglas je u našich sousedů i se svou neméně hvězdnou manželkou Catherine Zeta-Jones. 

Americký herec si se svou drahou polovičkou už o uplynulém víkendu užil parkurové závody, sešel se však i jedním ze zdejších politiků. Ministr zahraničí Miroslav Lajčák o setkání s hollywoodskou hvězdou informoval prostřednictvím svého úřadu.

"Známý americký herec, který je zároveň i mírovým velvyslancem OSN, přicestoval na Slovensko na soukromou návštěvu spolu s manželkou Catherine Zeta-Jones. S ministrem si povídali o aktuálním dění ve světě, odzbrojování, ochraně práv dětí, ale i o poznávání Slovenska," stojí na webu diplomatického rezortu.

Díky těmto informacím si nakonec možná oddechnou všichni fanoušci Michaela Douglase. Nezdá se být totiž pravděpodobné, že by herec v případě vážné nemoci cestoval tisíce kilometrů daleko od domova.

Témata: Michael Douglas