Pavel Nedvěd má novou známost: Dcera Ivanka šla s pravdou ven!

Nedvědova dcera Ivanka 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 19:56 | Aktualizováno: 7. srpna 2019 21:19

Pavel Nedvěd se nechal o víkendu přistihnout s třiadvacetiletou Lucií Anovčínovou, která má být jeho novou známostí. Rodina fotbalisty k celé záležitosti dlouho mlčela, jeho dcera Ivanka se však nakonec rozhodla jít s pravdou ven.

Pavel Nedvěd se vždycky jevil jako rodinný typ, proto dnes všechny fanoušky legendárního fotbalisty zaskočila informace, že si "Grande Paolo" našel novou známost, parkurovou jezdkyni Lucii Anovčínovou, která je mimochodem o pouhý rok starší než Nedvědova dcera Ivanka. Právě ta vyšla jako první z rodiny s pravdou ven.

Dvaadvacetiletá Ivanka sice na rovinu neuvedla, že by fotbalista rodinu opustil, ale vzkaz, který se objevil na jejím instagramovém profilu, je jasným vyjádřením podpory mamince Ivaně, kterou si Nedvěd vzal za ženu před 25 lety. 

„Přála bych všem mámu, jako je ta moje,“ vzkázala na úvod Ivanka. „Je jako sestra, kterou jsem nikdy neměla, nejlepší a nejupřímnější kamarádka, jakou jsem našla. Hravá a zábavná máma, kterou by všichni chtěli. Nikdy jsem neviděla žádný vztah, jako je ten náš, snad proto, že jsme všechno dělaly společně,“ vysvětlila.

Všeříkající slova, která jako by potvrzovala, že Nedvěd dal rodině sbohem, si však jeho dcera nechala až na úplný závěr italsky napsaného textu. „Poslední dny, kdy jsme byly samy dvě, byly ty nejlepší,“ dodala Ivanka a dala jasně najevo, na čí straně stojí.

Témata: Pavel Nedvěd