Meghan si naběhla: Kate jí opět předhazují na každém kroku!

Princové Harry a William se svými ženami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 10:13

Vévodkyně Meghan se zase jednou pořádně přepočítala. Fanoušky totiž na sociální síti vyzvala, aby jí prozradili, které osobnosti inspirují je, nejčastěji se však opakuje jméno, které slyšet nechtěla. Ženu bratra jejího muže jí totiž už tak předhazují na každém kroku.

Vévodkyně Meghan před pár dny oznámila, že se ujala role hostující editorky zářijového vydání britské mutace magazínu Vogue, jejímž ústředním tématem jsou silné ženy. Na titulní straně, na jejíž výrobě se manželka prince Harryho podílela, se objeví portréty 15 inspirativních osobností, prakticky hned však bylo jasné, že všem se Američanka zavděčit nemohla.

Meghan a Harry proto na svém instagramovém profilu vyzvali své fanoušky, aby jim sdělili, ke komu oni vzhlíží, a slíbili, že za týden společnými silami vyberou 15 osobností, které začnou na zmíněné sociální síti sledovat. Jenže anketa se tak trochu vymkla kontrole.

V odpovědích se totiž opakovalo jedno jediné jméno. „Samozřejmě vévoda a vévodkyně z Cambridge (Kate – pozn. red.),“ napsal jeden z komentujících. „Její královská výsost vévodkyně z Cambridge,“ přisadil si další. Korunu všemu nasadil kdosi následujícím komentářem: „Vévodkyně z Cambridge, Kate si zaslouží být na titulce Vogue!“

Někteří lidé navíc poukazují na mazání komentářů s nominacemi Kate pod příspěvkem, což mohou dělat pouze správci profilu, tedy Harry a Meghan či jimi pověřené osoby. Server Fabulous Digital je požádal o reakci, odpovědi se ovšem nedočkal.

Britové už Meghan vyčetli, že ve svém výběru silných žen pro Vogue opomenula jinou váženou členku královské rodiny. Nedokázali totiž pochopit, proč vévodkyně vynechala královnu Alžbětu. Vysvětlení se však nabízí, panovnice údajně není z tohoto angažmá manželky svého vnuka zrovna dvakrát nadšená.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Vogue královská rodina (gbr)