Meghan si podala televize: Moderátor jí zpražil kvůli magazínu Vogue!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. srpna 2019 10:14

Vévodkyně Meghan se stala terčem ostré kritiky na obrazovkách jedné z nejpopulárnějších britských televizních stanic. Kontroverzní moderátor Piers Morgan si ji podal kvůli angažmá v redakci světoznámého magazínu Vogue.

Vévodkyně Meghan proti sobě pár dní starým oznámením, že se ujala role hostující editorky zářijového vydání britské mutace magazínu Vogue, poštvala řadu poddaných. Svědčí o tom i komentář kontroverzního moderátora Pierse Morgana, s jehož názory běžně souzní řada britských občanů.

Morgan v relaci Good Morning Britain uvedl, že angažmá manželky prince Harryho v redakci magazínu Vogue pro něj není novinkou, naopak pro to má pochopení. Jeho zdůvodnění ovšem ve Frogmore Cottage rádi neuslyší. „Jako béčková herečka pravděpodobně toužila celý život dostat se do Vogue,“ řekl břitký komentátor na rovinu.

Meghan pomáhala vytvořit i titulní stranu zářijového čísla, na kterou umístila fotky 15 silných žen, čímž však nahrála Morganovi. Ten připomněl, že maminka malého Archieho v jednom kuse mluví o inkluzi, ale tohle s tím moc nekoresponduje. „Rozhodně to inkluzivní není, stejně jako její prohlášení o tom, že jenom ženy mohou změnit svět,“ přisadil si moderátor.

„Ale zaráží mě, že jí to Buckinghamský palác dovolil. Meghan by měla být členkou královské rodiny, ne slavomankou,“ rozčílil se Morgan. Ostatně se proslýchalo, že královna Alžběta z toho není úplně nadšená. Panovnice však odcestovala na zámek Balmoral, kam má za pár dní dorazit i vévodkyně, a tak se to nabízí jako jedno z témat.

Na závěr položil populární moderátor vévodkyni jasný dotaz. „Meghan, podívej se do zrcadla a polož si jednu otázku: Chci být vévodkyní, nebo politicky aktivní celebritou? Obojím být zkrátka nemůžeš,“ uzavřel Morgan svou kritiku.

Témata: Meghan Markle Vogue královská rodina (gbr)