Rytmus a Jasmina v šoku! Tohle na ně čekalo po návratu z porodnice!

Jasmina Alagič 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. srpna 2019 8:55 | Aktualizováno: 2. srpna 2019 22:01

novopečení rodiče Patrik Vrbovský a Jasmina Alagič si přivezli domů svého syna Sanela. Nemohli ale uvěřit tomu, co na ně po návratu z porodnice čekalo.

Rytmus před rokem koupil dům u Bratislavy a v rozhovoru pro Nový Čas tehdy prozradil, že jeho zařizování měla pod palcem Jasmina. Ačkoliv vila s bazénem nebyla zřejmě nejlevnější, očividně si vybrali dobře.

Svědčí o tom i překvapení, které čekalo na rodiče poté, co se vrátili domů z porodnice. Sousedé pro ně totiž přichystali dárek v podobě dárkového balíčku s balónkem.

Takové úžasné sousedy máme, toto nám nechali na plotě. Přesně pro toto miluji a vždy budu milovat lidi. Sousedé naši, z celého srdce vám děkujeme, jste úžasní," svěřila se Jasmina.

Sanel přišel na svět v pátek, oba rodiče potvrdili narození miminka na sociálních sítích po páteční 14. hodině.

Hvězdný slovenský pár zaplatil za porod neuvěřitelných 3200 eur. Čtvrtina částky padla na výběr zdravotníků, kteří asistovali při porodu, zbytek peněz pak vynaložili za nadstandardní ubytovací služby.

Narozením potomka vyvrcholil skvělý rok rappera a jeho ženy Jasminy, kteří si v květnu řekli "ano" na malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)