Michael Jackson konečně usvědčen? Dcera Elvise poskytne informace za peníze!

Michael Jackson 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 14:16

Michael Jackson bude konečně usvědčen ze zneužívání dětí? I tenhle scénář se nabízí po odhalení nových informací v případu. Dcera Elvise a exmanželka krále popu Lisa Marie Presleyová totiž pustí do světa nová šokující odhalení o Jacksonovi za pořádný peněžní obnos.

Rozsype se obhajoba pozůstalých po Michaelu Jacksonovi jako domeček z karet? Poslední dny opět přibývají obavy z toho, že se to opravdu stane. Mánie, kterou způsobil kontroverzní dokument HBO Leaving Neverland, už sice pominula, avšak objevují se stále nová svědectví o údajném zneužívání dětí ze strany krále popu.

Kupříkladu se znovu ozval tanečník Wade Robson, který už promluvil před televizní kamerou. V nových dokumentech uvádí, že jej Jackson zneužíval od jeho 7 do 14 let. V textu se podle serveru The Blast mluví o hlazení, polibcích, ale i o orálním a análním sexu. Brzy navíc vstoupí do hry výpověď další osoby, která měla ke zpěvákovi blízko.

Dcera legendárního Elvise Lisa Marie Presleyová, která byla přes rok a půl Jacksonovou ženou, totiž hodlá vypustit do světa nové informace. Server Page Six zjistil, že připravuje knihu o svém vztahu s Jacksonem i se svým otcem, slavným rock‘n‘rollovým hudebníkem.

Zdroj zmíněného serveru tvrdí, že obsah knihy je tak bombastický, že ji Lisa Marie prodala vydavatelství za částku mezi 3 a 4 miliony dolarů. Publikace má přinést šokující odhalení o Michaelu Jacksonovi i kompletně nový pohled na Elvise. Pozůstalým po Jacksonovi to už nyní bezpochyby nahání hrůzu.

Jackson byl v minulosti kvůli zneužívání dětí dvakrát u soudu. Novou vlnu zájmu o jeho chování k nezletilým způsobil zmíněný dokument, v němž Robson a James Safechuck promluvili o tom, jak ve věku sedmi a osmi let trávili s Jacksonem čas na jeho kalifornském ranči Neverland. Oba popsali, jak jim dával drahé dary za to, že je mohl sexuálně zneužívat.

Témata: Michael Jackson Ranč Neverland Leaving Neverland Wade Robson