Vévodkyně Kate opět šokuje: Nabízí otrockou „práci snů“!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 12:55 | Aktualizováno: 31. července 2019 22:55

Vévodkyně Kate a princ William mají řadu služebníků, ale na spoustu lidí, kteří by pro ně chtěli pracovat, se dozajista nedostalo. Kdyby však tito Britové věděli, do čeho se hrnou, možná by si to dobře rozmysleli.

Když se řekne, že manželka jednoho ze synů prince Charlese má absurdní požadavky na své služebníky, asi vás jako první napadne vévodkyně Meghan, o které se na toto téma objevila už spousta nelichotivých informací. Jenže ani žena prince Williama nestrpí u zaměstnanců chabou pracovní morálku.

Jakákoliv práce pro vévodkyni Kate se na první pohled může zdát jako vysněné povolání, jenže při pohledu do smlouvy byste se nejspíš hrozili. Ačkoliv vždy půjde o dobře placené zaměstnání, nároky jsou občas pěkně kruté. Povídat o tom může Virginia Chadwyck-Healeyová alias „Ginnie“.

Právě tak se totiž v Kensingtonském paláci, sídle Williama a Kate, přezdívá módní poradkyni vévodkyně. Zdánlivě zábavná práce je však pořádnou řeholí, jelikož Virginie musí být trojnásobné mamince k dispozici 24 hodin denně po celý týden. Pokud ne osobně, tak alespoň na telefonu.

Výhodou je, že Ginnie je její dlouholetou kamarádkou a bývalou spolužačkou, a tak si obě dámy dozajista umí vyjít vstříc. Jiný člověk by s podobnou „otrockou“ prací pro vévodkyni tak spokojený nebyl.

A co je vlastně náplní práce módní poradkyně? Logicky Kate pomáhá s výběrem oblečení, které pro ní i sama nakupuje, doprovází ji při některých oficiálních akcích, aby tam sladila její vizáž. Jindy řeší věci za pochodu po telefonu. Vévodkyně většinou za svůj módní vkus slyší jen samou chválu, což je samozřejmě i zásluha Virginie.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)