Vévodkyně Kate je v paláci pro smích: Taková ostuda!

Kate Middleton 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 17:45 | Aktualizováno: 31. července 2019 2:17

Vévodkyně Kate je členům královské rodině pro smích kvůli nevídané ostudě. Manželka prince Williama od ní sice pochopitelně dává ruce pryč, jelikož ji nemůže nijak ovlivnit, ale geny prostě nezapře. Její povedený strýc Gary se totiž zase předvedl.

Vévodkyně Kate asi ani nesnila o tom, že po sňatku s budoucím králem, princem Williamem, tak dobře zapadne do britské královské rodiny. Chvála na ni je slyšet na každém rohu, experti oceňují, jak naslouchá radám a vyvíjí se. Prakticky nikdo nemá obavy z toho, že budoucí roli „královny manželky“ nezvládne.

Bohužel, její vybrané chování – zdá se – není úplně geneticky danou věcí. Důkazem je jeden z příbuzných, ke kterému se trojnásobná maminka v Buckighamském paláci určitě nehlásí. V dnešní době ovšem jeho přešlapy neunikají pozornosti britských médií, a tak má vévodkyně čas od času pořádnou ostudu.

Její strýc Gary Goldsmith je totiž pořádný vyvrhel, o kterého by si žádný z členů královské rodiny ani neopřel kolo. Mladší bratr maminky vévodkyně Kate měl přesně před deseti lety problémy s drogami, konkrétně šlo o kokain. Kvůli napadení vlastní manželky se dostal i do křížku se zákonem. Poslední dobou to sice vypadá, že zmoudřel, ale občasná extempore na veřejnosti si neodpustí.

Paparazzi totiž příbuzného vévodkyně nachytali, jak močí před lidmi přímo na ulicích. To ale nebylo všechno. Jelikož byl Gary pořádně opilý, ustlal si obličejem dolů přímo na chodníku. Ani tyto záběry fotografům neunikly. Kate má tedy v paláci nad šálkem čaje zase jednou co vysvětlovat.

Témata: Kate Middleton Gary Goldsmith