Rytmus a Jasmina si odvezli syna: První slova otce po návratu domů!

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 14:56

Rytmus a jeho manželka Jasmina Alagič si včera odvezli domů syna Sanela, který se jim narodil v pátek po poledni v Bratislavě. Rapper a pyšný otec dnes pronesl první slova po návratu do dobře známého prostředí.

Včera večer konečně poznal prvorozený syn Rytmuse a jeho ženy Sanel domov. Chlapec přišel na svět v pátek na jedné z prestižních bratislavských soukromých klinik, v pondělí už jej ale rapper natáčel u sebe doma a ze záběrů je poznat nejen to, že si roli otce užívá, ale že se na ní rovněž dobře připravil.

Krátké video totiž uvozuje záběr na tašku s anglickým nápisem „Daddy bag“, nakonec se ale pozornost přesunula na přenosnou kolébku, v níž malý Sanel spokojeně hajal. Dnes se pak oblíbený hudebník svěřil fanouškům se svými pocity.

„Ještě před pár dny jsem si neuměl představit, že s mým synáčkem budeme spát v našem domě a je to tu. Řeknu vám, dlouho jsem si užíval, cestoval, plnil sny, ale toto se nedá porovnat s ničím. Mít dítě z lásky je dar,“ rozepsal se Rytmus, který je z hudební branže zvyklý psát spíše ostřejší texty, ale třeba jej otcovství změní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Čec 30, 2019 v 4:49 PDT

Hvězdný slovenský pár zaplatil za porod neuvěřitelných 3200 eur. Čtvrtina částky padla na výběr zdravotníků, kteří asistovali při porodu, zbytek peněz pak vynaložili za nadstandardní ubytovací služby.

Sanel přišel na svět v pátek, oba rodiče potvrdili narození miminka na sociálních sítích po páteční 14. hodině. „Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ svěřil se krátce po porodu hrdý otec Rytmus. Narozením potomka vyvrcholil skvělý rok rappera a jeho ženy Jasminy, kteří si v květnu řekli "ano" na malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič