Meghan na útěku od Archieho! UŽ JE NA DNĚ?

Meghan Markle, princ Harry a Archie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 15:33 | Aktualizováno: 29. července 2019 16:38

Vévodkyně Meghan se po porodu malého Archieho musela naučit, že jsou chvíle, kdy mají některé neodkladné záležitosti přednost před péčí o syna. Na některé fanoušky královské rodiny to však může působit jako útěk od rodiny.

Není to ani 24 hodin, co bylo potvrzeno, že vévodkyně Meghan se ujme role hostujícího editora záříjového vydání britské mutace magazínu Vogue, před čímž ji údajně varovala i královna Alžběta, která manželce svého vnuka důrazně doporučila, aby se raději věnovala královským povinnostem. Jednou věcí jí však Meghan v tomto směru nejspíš potěšila.

Na rozdíl od švagrové Kate si totiž nedopřála „dlouhou mateřskou dovolenou“. Zatímco manželka prince Williama se od dětí utrhla až po několika měsících, Američance stačil pouhý měsíc od porodu a už se opět ukázala na veřejnosti.

Velkou roli v tom však sehrála důležitost události, na které se Meghan ukázala jen pár týdnů po porodu. Ceremoniál, který byl součástí oslav 93. narozenin královny Alžběty, si prostě nemohla (nebo spíš nesměla) nechat ujít.

Vzápětí vyrazila na zápas své kamarádky, americké tenistky Sereny Williamsové, na Wimbledonu, kde způsobila pořádný rozruch zákazem fotografování. To na slavnostní britské premiéře nového Lvího krále, kam vyrazila i s manželem Harrym, se už objektivům fotoaparátů nevyhnula.

Na těchto veřejných vystoupeních vévodkyně tratí především jedna osoba – malý Archie. Ve chvílích odloučení se o něj musí starat někdo jiný, konkrétně jde o pečovatelku, kterou si Harry a Meghan najali. Podle dostupných informací pochází z Velké Británie a o chlapce se stará od pondělí do pátku.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)