Meghan překročila všechny meze: Královna bude zuřit!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 10:13

Vévodkyně Meghan učinila krok, před kterým ji varovala královská rodina i odborníci, přijala totiž výzvu a bude se podílet na přípravě magazínu Vogue. Proslýchá se ovšem, že královna Alžběta z toho bude vzteky bez sebe.

Dlouho se o tom spekulovalo, ale až včera to bylo oficiálně potvrzeno. Vévodkyně Meghan se ujme role hostujícího editora pro záříjové vydání britské mutace magazínu Vogue. Manželka prince Harryho už na něm pracuje sedm měsíců s redakcí a ústředním motivem čísla má být síla kolektivu. Na titulní straně se objeví patnáct silných, avšak odlišných žen.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Čec 28, 2019 v 2:26 PDT

Meghan přitom před přijetím této výzvy mnozí lidé varovali. „Mluvíme o tom, že členové královské rodiny by neměli být moc političtí a nikoho by si neměli znepřátelit. Tohle může být velice nebezpečné,“ prohlásila před časem komentátorka serveru E! Melanie Bromleyová.

Bromleyová vévodkyni radila, aby se alespoň vyhnula názorovým komentářům. „Musí být opatrná. Svou pozici by neměla zneužívat k ovlivňování lidí ve věcech, které mohou královské rodině udělat nepřátele,“ vysvětlovala komentátorka. Bližší informace o tom, na čem všem se Meghan podílela, ale zatím chybí.

Dokud šlo o spekulace, Buckinghamský palác odmítal celou záležitost komentovat. Proslýchalo se však, že královna Alžběta je z plánů vévodkyně Meghan podrážděná. Podle protokolu by se totiž členové královské rodiny neměly takovým věcem věnovat, panovnice navíc už v minulosti řekla, že by se Meghan měla více věnovat královským povinnostem.

Zároveň je však třeba připustit, že spolupráce s magazínem Vogue může královské rodině přinést další popularitu. Mluvilo se totiž o tom, že některé články vévodkyně se mohou objevit i v americké verzi.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. Vogue královská rodina (gbr)