Rytmus a Jasmina nevítali syna sami: Víme, kdo také dorazil!

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 22:02

Rytmus a jeho manželka Jasmina Alagič se v pátek dočkali vytouženého syna Sanela a na světě jej rozhodně nevítali sami. Kteří rodinní příslušníci dorazili do soukromé kliniky v Bratislavě už v den porodu?

Ještě ve čtvrtek odpoledne publikoval oblíbený rapper Rytmus na sociální síti fotky manželčina těhotenského bříška, v pátek už ovšem s manželkou Jasminou vyrazili do porodnice. Podle slovenského deníku Nový Čas přišel jejich syn Sanel na svět krátce po poledni v jedné z prestižních soukromých klinik v Bratislavě.

Hrdí rodiče oznámili narození miminka krátce po 14. hodině, z novorozeného syna se ovšem neradovali sami. Na sociálních sítích obdrželi tisíce gratulací a přání, především však chtěli všechno oslavit v kruhu rodinném.

Nový Čas uvádí, že už několik hodin po porodu dorazila na místo činu sestra Jasminy se svým synem a obrovským dortem. Po ní dorazila i Rytmusova sestra Veronika, která dorazila z Trenčína, kde žije s manželem a dětmi.

Za služby porodnice zaplatili manželé Vrbovští podle dostupných informací zhruba 3200 eur (cca 82 tisíc korun). Část peněz vynaložili na výběr zdravotníků, kteří asistovali u porodu, velkou sumu pohltily také poplatky za nadstandardní služby.

A jak vlastně rodiče narození prvního potomka komentovali? „Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ svěřil se Rytmus, Jasmina zase vzkázala následující: „Jsem máma! Sanel je s námi a jaké to je? Až to dokážu vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá.“

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič