ŠOK! Princ Harry a Meghan se vzdají nároku na soukromí?

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 19:18

Princ Harry a vévodkyně Meghan jsou často terčem kritiky obyčejných lidí kvůli tomu, jak ostře si hlídají soukromí. PR expert Anthony Burr to teď ovšem mamince malého Archieho pořádně vytmavil.

Princ Harry a vévodkyně Meghan si bedlivě střeží soukromí, ale mnoha Britům se to moc nepozdává. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu je pobouřili už nákladnou úpravou svého sídla Frogmore Cottage za 70 milionů korun, která z ní učinila prakticky nedobytnou pevnost. Pár chtěl navíc sousedy tyranizovat nesmyslnými pokyny, které by je výrazně omezovaly.

Především do Američanky už se teď obouvají i královští experti, podle kterých by Meghan měla soukromí obětovat. „Meghan se musí přestat chovat jako televizní celebrita a naopak se naučit být vévodkyní,“ řekl v rozhovoru pro britský Express PR expert Anthony Burr.

Harry by podle jeho slov měl svou ženu donutit k tomu, aby si uvědomila, že členové královské rodiny jsou nejznámější osobnosti v zemi, nikoliv ji podporovat v její snaze hlídat si za každou cenu soukromí. „Pokud si chcete užívat výhod královského života, musíte učinit oběti – a soukromí je na prvním místě na seznamu,“ dodal Burr.

Naposledy šokovala vévodkyně návštěvou tenisového Wimbledonu. Do hlediště dorazila s ochrankou, která vyklidila místa kolem ní a na její žádost vynutila u lidí zákaz fotografování, jelikož manželka prince Harryho chtěla soukromí. Jeden ze zaměstnanců All England Clubu ji označil za noční můru pro pořadatele.

Takové chování by se podle královských expertů už nemělo opakovat, Meghan by se naopak měla naučit alespoň občas vyjít lidem vstříc. Zdali tyto rady poslechne, ale ukáže až čas.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)