Russell Crowe DĚSÍ FANOUŠKY! Gladiátor je k nepoznání...

Crowe, Russel 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 16:49 | Aktualizováno: 28. července 2019 23:27

Russell Crowe už dávno nemá postavu jako v dobách oscarového filmu Gladiátor, který jej proslavil po celém světě. Nejnovější fotografie australského herce ovšem vyděsily všechny jeho věrné fanoušky.

Dávno pryč je svalnatý gladiátor ze stejnojmenného filmu, za který australský herec Russell Crowe dokonce získal Oscara. Vzhledem k tomu, že od snímku uběhlo už 19 let a hollywoodské hvězdě je dnes 55, není divu, že už není v takové formě. Jeho současný vzhled ovšem spoustu lidí doslova vyděsil.

Miliony fanynek, které si získal v historickém dramatu z dob starověkého Říma, nevěří vlastním očím. Crowe se ze svalnatého idolu ženských srdcí stal nechutným tlusťochem s obřím panděrem a cigárkem v puse. Naštěstí má všechno rozumné vysvětlení.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený fanpage for Russell Crowe fans (@crowevillager), Čec 26, 2019 v 9:12 PDT

Jedná se pouze o neuvěřitelnou proměnu pro natáčení nového hollywoodského filmu Unhinged. Jinak můžete hollywoodského herce běžně potkat, jak chodí do posilovny, kde se udržuje v úplně jiné formě.

Crowe totiž přijal roli šikanátora, který udělá jedné ženě ze života peklo, půjde tedy o polohu, ve které jej filmoví fanoušci ještě neviděli. Známý Australan doufá, že si filmem napraví reputaci po nepovedené poslední práci.

Tou byl dokument o zákulisí anglického fotbalového klubu Leeds United, který hnul žlučí jeho fanouškům. Terčem kritiky sice nebyl herec samotný, ale poslední dobou velice neúspěšný mančaft, ovšem ani tak to dozajista nebylo moc příjemné.

Témata: Russell Crowe