Sanel se narodil do luxusu: Porod stál desetitisíce, Rytmus měl vlastní apartmán!

Jasmina Alagič a Rytmus 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 14:02

Malý Sanel má štěstí, že se narodil do luxusu, a zdaleka tím nemáme na mysli jen luxusní vilu Rytmuse a jeho manželky Jasminy. Hvězdný pár si totiž pořádně připlatil i za nadstandardní porod v jedné z bratislavských porodnic.

Jak už vás stars24.cz informoval včera, hvězdný slovenský pár Rytmus a Jasmina Alagič zaplatil za porod prvorozeného syna Sanela 3200 eur, což dělá v přepočtu asi 82 tisíc korun. Peníze skončily na účtu jedné z prestižních bratislavských soukromých klinik. Za co přesně je však hrdí rodiče vynaložili?

Čtvrtina částky, konkrétně 800 eur, padla na výběr zdravotníků, kteří asistovali u porodu. Balkánská kráska a rapper si mohli dle libosti ukázat na jakéhokoliv lékaře (porodníka), anesteziologa a porodní asistentku.

Na celkem 1400 eur přišel poplatek za nadstandardní služby hotelového typu při hospitalizaci v době porodu a v šestinedělí. Dalších 1000 eur pak Rytmus vyplázl za příplatek za apartmán s ubytováním další osoby s plnou penzí a jedním parkovacím místem v areálu nemocnice. O jeho luxusním vybavení dostatečně vypovídá mramorová koupelna.

Podle informací slovenských médií dorazili Rytmus a Jasmina na místo činu v pátek ráno kolem půl deváté. Narození syna Sanela pak oba hrdí rodiče oznámili po 14. hodině na svých instagramových profilech,

A jak vlastně narození prvního potomka komentovali? „Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ svěřil se Rytmus, Jasmina zase vzkázala následující: „Jsem máma! Sanel je s námi a jaké to je? Až to dokážu vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá.“

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič