Vévodkyně Kate počtvrté těhotná? Pro další dítě má dobrý důvod!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 12:10 | Aktualizováno: 27. července 2019 23:09

Otázka, kterou žije celá Británie, zní následovně: Je vévodkyně Kate znovu těhotná? Spolehlivou odpověď ještě nikdo neposkytl, podle expertů na královskou rodinu má ovšem pro další dítě dobrý důvod.

Celá Velká Británie už několik týdnů spekuluje o možném čtvrtém těhotenství vévodkyně Kate. Lidé hledají důkazy na fotkách z jejích veřejných vystoupení, mluví o tom, že ji „inspirovali“ Harry a Meghan, jejichž syn Archie poznal světlo světa teprve před pár měsíci. O dalším potomkovi už mluví i experti na dění uvnitř britské královské rodiny.

Jeden z odborníků teď jednomu z tamních deníků prozradil, proč by se dalšímu těhotenství vůbec nedivil. „Kate miluje rodinný život nejenom sám o sobě, zároveň je pro ni propustkou z předních řad na královských oficiálních událostech. Jsem přesvědčen, že si je zrovna dvakrát neužívá,“ prohlásil Phil Dampier pro The Sun.

Na její vystupování na veřejnosti přitom zněla jen slova chvály. Experti tvrdí, že dokáže podobně jako královna Alžběta na veřejnosti nasadit a udržet přirozený úsměv, potlačovat negativní emoce a vystupovat veskrze pozitivně. S tím souhlasí i Dampier.

„Myslím si, že se Kate vystupování a komunikace s veřejností chopila na výbornou. Ovšem z toho, co jsem se dozvěděl, by rozhodně byla raději doma s dětmi,“ dodal respektovaný odborník a naznačil tak, že čtvrté těhotenství rozhodně je v domácnosti vévodkyně častým tématem.

Kate má s princem Williamem tři potomky. Nejstarší princ George, budoucí britský panovník, nedávno oslavil šesté narozeniny, prostřední Charlottě jsou čtyři roky a nejmladší Louis přišel na svět teprve loni v dubnu.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)