SVĚTOVÝ SKANDÁL: Meghan rozhádala nejmocnější země světa? Trump se neudržel a...

Meghan Markle a princ Harry 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. července 2019 13:27 | Aktualizováno: 27. července 2019 12:59

Spojené státy a Velká Británie se tajně hádají. Tvrdí to magazín Globe s tím, že za vším stojí britská vévodkyně Meghan Markle. Tu měl údajně urazit sám prezident USA Donald Trump.

Podle magazínu Globe si princ Harry tajně podal Trumpa za to, že o jeho manželce, vévodkyni Meghan, údajně řekl, že je ošklivá. To ale novopečená maminka nevydýchala.

Harry se proto vypravil za Trumpem, kterého měl doslova seřvat za to, co si k jeho ženě dovolil. "Jak se opovažuješ urazit moji ženu! Měl byste se za sebe stydět!" naštval se údajně Harry.

Zdroj z královského paláce magazínu prozradil, že se blíže neurčení lidé Harryho pokoušeli zastavit, ale neuspěli. Byl totiž údajně vzteky bez sebe, a to nejen kvůli Meghan.

Harry totiž údajně nedokáže bývalému realitnímu magnátovi odpustit, že pronásledoval jeho matku, princeznu Dianu. Mělo se tak dít v roce 1996 poté, co se Diana rozvedla s princem Charlesem. Věřila, že se jejich vztah podaří zachránit, ale on se vrátil ke své předchozí lásce Camille. Po čtyřech letech odděleného soužití je soud rozvedl.

To, že jí zbývá pouhý rok života, by nikoho nenapadlo ani v těch nejhorších snech. A to ani tehdejšího milionáře Donalda Trumpa. Tehdy padesátiletý a politikou nepolíbený magnát byl sice ženatý s Marlou Maples, Diana se mu ale líbila. Toužil po ní.

Trump si o Dianě myslel, že by byla jeho výstavní manželka. Zasypával ji růžemi a orchidejemi. Posílal jí do Kensingtonského paláce hromady kytic. Ona ale přemýšlela, jak se ho zbavit. Zdálo se, že jí Trump pronásleduje.

Princezna se netajila tím, že jí Trump nahání hrůzu, jeho stalking ale nakonec utnula tragická princeznina smrt.  Donalda Trumpa to zdrtilo. Ve své knize přiznal, že lituje jen jedné jediné věci, a to, že se s Dianou nemohl sblížit.

Válka národů? Ani náhodou

Ačkoliv se zdá, že si USA a Británie pořádně vjely do vlasů, opak je pravdou. Podle serveru Gossip Cop totiž informace, která se rychle rozšířila po světě, není pravdivá.

Nelze sice potvrdit ani vyvrátit, jestli Trump Meghan opravdu urazil nebo ne, ke konfrontaci mezi ním a britským princem ale podle serveru rozhodně nedošlo.

Právě naopak. Trump během státní návštěvy dokonce Harryho označil za "skvělého chlapa". A rozepře mezi nimi nenastaly, už vůbec ne tajně bez přítomnosti svědků.

Server proto připomíná, že jde o další výmysl směrem k vévodkyni Meghan. Ve skutečnosti stejný, jako například to, že Harry není otcem malého Archieho.

Témata: Meghan Markle Donald Trump Princ Harry