Anne Hathaway je těhotná: Hvězda Bídníků už má doma syna!

Anne Hathaway 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 16:16

Oscarová herečka Anne Hathawayová dnes oznámila šťastnou novinku, je podruhé těhotná. Doma už má tříletého syna, přesto nyní vzkázala všem, kteří mají problém s početím dítěte, že ani ona to neměla jednoduché.

Ne, nejde o film. Těmito slovy uvedla jedna z nejznámějších hollywoodských hereček současnosti Anne Hathawayová příspěvek, v němž oznámila, že je v 36 letech podruhé těhotná. Doma už má tříletého syna Jonathana, ten se brzy dočká sourozence.

„Žerty stranou, pro každého, kdo prochází peklem neplodnosti a početí, vězte, že ani u jednoho z mých těhotenství to nebylo jednoduché. Posílám vám spoustu lásky,“ okomentovala hollywoodská hvězda snímek s rostoucím bříškem.

Hathawayová je od září 2012 vdaná za herce a podnikatele Adama Shulmana. O čtyři roky později přivítali manželé na světě prvního potomka, syna Jonathana. Toho společně vychovávají na Upper West Side v New Yorku.

Dotěrní paparazzi ji krátce po oznámení těhotenství vyfotili na losangelském letišti a poté i na procházce s manželem. Ze zmíněných fotek vyplývá, že porod už je za dveřmi. Druhé těhotenství se jí tedy dařilo opravdu dlouho tajit.

Americká herečka je držitelkou Oscara za Bídníky, proslavila se ovšem i filmy Ďábel nosí Pradu, Deník princezny, Rachel se vdává, Zkrocená hora nebo Alenka v říši divů.

Témata: Anne Hathaway