Královna Alžběta zuří: Záměry Meghan přesahují vše!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 14:55 | Aktualizováno: 26. července 2019 5:56

Proslýchá se, že má prince Harryho a jeho ženu Meghan velice ráda, teď se s ní však královna Alžběta dostala do konfliktu. Nelíbí se jí totiž nestandardní výchova malého Archieho, které vévodkyně holduje.

Nejen britskými médii v posledních hodinách koluje informace, že ze synů prince Charlese má královna Alžběta raději Harryho a jeho ženu Meghan. Důkazem měl být detail v pozadí fotky z jejího setkání s novým premiérem Borisem Johnsonem. Jenže prosakují i informace, že panovnice má americké manželky svého vnuka dost.

Konkrétně jí měl vadit jeden aspekt výchovy malého Archieho, se kterým podle slovenského webu Žena otevřeně nesouhlasila. Předtím přitom řadu novot Harrymu a Meghan tolerovala, ač mnohé odporovaly letitým pořádkům v britské královské rodině.

Celé to souvisí s odporem vévodkyně k zabíjení zvířat za jakýmkoliv účelem. Princ se od seznámení s Američankou přestal účastnit tradičních honů na bažanty, Meghan se pak snaží vyhýbat všem „zvířecím“ produktům. Jenže pak vznesla maminka malého Archieho požadavek, který hnul královně žlučí.

Meghan měla oznámit, že z chlapce hodlá vychovat vegana, což mělo rozlítit dokonce i Harryho. Princ si byl totiž předem vědom toho, že takové rozhodnutí se nesetká s pochopením Buckinghamského paláce. A podle všeho se nemýlil, královna Alžběta s tím nesouhlasí.

V královské rodině teď o celé záležitosti probíhá vzrušená debata. Meghan si stojí za tím, že i veganská strava poskytne Archiemu vše potřebné k vývoji, s tímto názorem ale nesouzní všichni. Zdali si dokáže moderní trendy před královnou obhájit, ukáže až čas.

Témata: Královna Alžběta II. Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)