Celebrity a Instagram: Ariana Grande či Kim Kardashian si zde přijdou na miliony!

Ariana Grande 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 19:59

Pohádkový život slavných osobností může vypadat i následovně – vezmou do ruky mobil, vyfotí se, zmáčknou tlačítko a už jen počítají miliony na účtech. Jedinou fotkou na sociální síti vydělají některé celebrity i desítky milionů korun.

Rok 2019 má za sebou první pololetí, a tak vznikají nejrůznější žebříčky finančních výsledků fyzických i právnických osob. Server Hopper HQ, který analyzuje data na Instagramu, takto vytvořil pořadí nejlépe vydělávajících celebrit na zmíněné sociální síti.

Rodinný byznys si z Instagramu udělaly Kim Kardashianová a její sestry. Kylie Jenner dokonce momentálně drží první příčku, sdílením jediné fotografie si vydělá 30 milionů korun. Její účet sleduje 141 milionů uživatelů. Kromě počtu sledujících je ovšem důležitým kritériem i počet zveřejněných snímků.

Kardashianová, manželka populárního rappera Kanyeho Westa, je na čtvrtém místě. Má sice o tři miliony fanoušků více, nicméně si za příspěvek účtuje „pouze“ 910 tisíc dolarů (necelých 21 milionů korun).

Mezi sestry se vměstnala druhá zpěvačka Ariana Grande, které s každou fotkou přistane na účtu 22,8 milionů korun, a fenomenální portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo, jehož 176 milionů příznivců mu spolu s jediným snímkem zařídí 22,3 milionu korun.

Pětici nejlepších uzavírá další zpěvačka Selena Gomez. Někdejší přítelkyni kanadského kolegy Justina Biebera na sociální síti sleduje 135 milionů lidí, za jediný instagramový příspěvek jí náleží odměna lehce přes 20 milionů korun.

Témata: Ariana Grande Kim Kardashian Kylie Jenner Selena Gomez Cristiano Ronaldo celebrity sociální sítě Instagram